Coming of Age

Team

Regie – Cora Burggraaf
Elena Vink, Lucia Meeuwsen en Hebe Dijkstra – zang & spel
Andrea Vasi – piano

Muziek van

Muziek is er van o.a. Brahms, Bizet, Weill, Moessorgski en Harry Bannink, in arrangementen van Bob Zimmerman.

Over Coming of Age

In de muzikale theatervoorstelling Coming of Age staan drie gelauwerde zangeressen centraal, diva’s op leeftijd, die ooit volop in de spotlights stonden. Zou hun stem nu nog steeds klinken? Horen wij alleen de afgenomen perfectie van hun ooit zo glanzende stemmen, of horen we ook iets anders: hun intrigerende verhaal, een enorme hoeveelheid levenswijsheid en charisma?

In dit verhaal laten de vrouwen zien en horen wat ze juist nú te bieden hebben en laten ze los wat ze  konden toen ze jonger waren. Deze klassieke zangeressen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben, kunnen namelijk iets wat ze vroeger veel moeilijker vonden – hun eigen stem laten klinken zonder in een keurslijf te willen passen, voorbij de virtuositeit.

Gedurende de voorstelling leer je deze drie ‘grandes dames’ kennen: het relaas van hun leven, de kantelpunten, de verworvenheden, het geluid en de muziek die daarbij hoort. Muziek die past bij het verhaal van hun leven. Want het ís hun verhaal, het is geen fictie. De schoonheid schuilt in hun kwetsbaarheid, en de hoofdrol vormt hun eigen stem, door het leven gekleurd – misschien niet meer zo perfect maar wel mooi.

We hebben een nieuwsbrief!

Ben je nieuwsgierig naar onze voorstellingen of wil je niks meer missen van Spinthout? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!